it's all about VINTAGE

maandag 25 april 2011 6 lovers
Hi girls,
Ik moet eventjes iets met jullie delen. I absolutely love vintage stores.
Je kunt er echt de leukste dingen kopen. Veel van jullie denken misschien 'bah dat is toch voor oude mensen' maar dat is het echt totaal niet. Je kunt er zelfs hele dure merken tegenkomen like CHANEL. Wie wordt er nou niet vrolijk van een chanel tas voor 20 euro? 
Ik woon zelf dichtbij Amsterdam en heb dus even de 5 leukste vintage hotspots voor jullie opgezocht. 
1. Time Machine - Een vintageshop met een grote collectie vintage clothes deze shop is gevestigd op de Nieuwe Hoogstraat 26
2. The end - Een grote collectie dames schoenen en ook nog wat kleding, zeker de moeite waard. Ook deze shop is gevestigd op de Nieuwe Hoogstraat. Nummer 27
3. Zipper - a  very low budget vintage shops. Je kunt hier terecht voor schoenen, tassen en kleding. de Nieuwe Hoogstraat is echt een vintage shop street want ook deze shop is hier te vinden op nummer 10. 
4. Jutka en Riska - Wie vintage zegt zegt Jutka en Riska. Ook hier very low budget, zowel mannen als dameskleding, schoenen en tassen. Deze shop zit op de bilderdijkstraat 194. 
5. Laura Dols - Je vind hier echt perfecte gala,- en coctailjurkjes. Dit super cute winkeltje zit in de Wolvenstraat nummer 7.


Ik hoop dat ik jullie een beetje geïspireerd hebt. Wist je trouwens dat heel veel bekende celebs, like Lauren Conrad, vintage clothes dragen. 
Lots of love,
Desiree

6 lovers:

  • Katinka zei

    oeh, goed om te weten als ik weer een keertje naar Amsterdam ga! Heb van een aantal al wel gehoord (jutka en riska en zipper) maar wist niet waar ze zaten dus bedankt daarvoor!
    xx

Een reactie posten

 

©Copyright 2011 le freak cest chic | TNB