color blocking is 'it'

maandag 11 april 2011 4 lovers
hi girls,
Dit voorjaar is colorblocking echt dé trend. Je ziet het overal. Van gekleurde jeans tot blazers.Ik vind deze trend echt super leuk hoewel ik waarschijnlijk niet in een knal groene broek naar school zou gaan. Maar hoe combineer je nou met fel gekleurde kledingsstukken?


Bij colorblocking is er 1 rule: niets maar dan ook niets is te gek en het leuke is alle kleuren passen bij elkaar. Het leukste is om meerdere verschillende kleuren te kiezen zoals je bijvoorbeeld. Op deze foto hierboven zie je de wat warmere kleuren maar je kunt natuurlijk ook voor felle kleuren gaan. Maar hoe creëer je nou een beetje een colorblocking look die draagbaar is?
I know you guys from high school and I'm one of them too, we durfen niet een gewaagde outfit naar school. Hoe vaak we ook voor de spiegel staan met super leuke hakken we durven ze niet aan. Best logisch eigenlijk, maar hoe kun je nou op een suptiele onopvallende manier een colorblocking outfit aan? Om te beginnen is het echt niet zo dat je een paarse broek met rood shirtje en een groene blazer aan moet. Je kan subtiel beginnen met bijvoorbeeld een roze of rode blazer. Bij zara.com onlineshop heb je superveel gekleurde blazers. Ze zijn echt supeeeer leuk. Neem daar is een kijkje?
Nu ben ik eigenlijk wel benieuwd of jullie deze trend willen uitproberen of dat je denkt no way, I pass. Let me know in the comments.
Lots of love, Dees



4 lovers:

  • Katinka zei

    heb vrijdag een beetje een mint/pistache groene broek gekocht bij de zara, toch kleurrijk maar niet meteen zo fel :)
    combineer het met een grijs shirtje, dus niet echt colorblockerig haha, maar toch iets anders dan een spijkerbroek :)

Een reactie posten

 

©Copyright 2011 le freak cest chic | TNB