I can't find the 'perfect' sunglasses

woensdag 6 april 2011 1 lovers
Hi girls,
We kennen het probleem allemaal wel. Het wordt zomer en je bent dringend toe aan een nieuwe zonnebril. Je vind van jezelf dat geen enkele zonnebril je staat en als je er dan een vind dan schrik je je dood als je op het prijskaartje kijkt. Kortom rond mei/juni is het bij mij altijd zonnebrillen crisis. But what to do? Je hebt immers toch een zonnebril nodig..



Kleur
Warmere zonnebril kleuren zoals goud, bruingoud en koperkleurig passen het beste bij mensen met een gelige of perzikachtige huidskleur. De haarkleuren die bij deze zonnebril passen zijn goudbruin, goudblond, bruinzwart of kastanjekleurig.
De wat koudere kleuren zoals blauw, blauwgrijs, zilvergrijs, zilver, roze en zwart. Deze brilkleur past bij mensen met een roze, roodachtige of blauwige ondertoon en hun haarkleur is meestal blauwzwart, asblond of zilvergrijs. 


Vorm
Je hebt 7 soorten gezichts vormen: rond, vierkant, ovaal, driehoekig, hartvormig, 
omgekeerd hartvormig en lang.
Ronde gezichtsvorm: Je kan bij deze vorm het best een bril nemen met rechte, hoekige lijnen. Don't do this: kies geen bril met een gekleurde of versierde onderrand.
Vierkante gezichtsvorm: een ronde/ovale bril met bevestiging van zijstangen bovenaan het model.
Ovale gezichtsvorm: Iedere bril is geschikt, let alleen wel op dat de grote van de bril in 
verhouding is met je gezichtsvorm.
Driehoekige gezichtsvorm: Een brede bril met dunne rand en accent op de verticale lijn is 
de juiste bril bij dit gezicht.
Hartvormige gezichtsvorm: De brillenglazen moeten breder zijn dan dat ze hoog zijn. Het is beter om een simpel of smal montuur te nemen met laag ingezette zijkanten.
Omgekeerd hartvormige gezichtsvorm: Een breed krachtig montuur is aan te raden.
Lange gezichtsvorm: Een vierkant gebogen montuur met een krachtige bovenrand.


Nou dat was het wel, wat voor bril past het best bij jou nu je deze informatie hebt? Laat het even weten in de comments. 
Liefs, Dees 

1 lovers:

Een reactie posten

 

©Copyright 2011 le freak cest chic | TNB